CARPAT INSOLV I.P.U.R.L.  fost infiintata in anul  2016, dupa o experienta a asociatului coordinator de peste 7 ani, în ceea ce privește insolventa din Romania.

CARPAT INSOLV I.P.U.R.L.  este inregistrata in Tabloul Uniunii Nationale a Practicienilor in Insolvenţa din Romania sub numarul RFO II – 0864. De asemenea, societatea noastra este agreata de A.A.A.S si A.N.A.F.

De la infiintare si pana in prezent echipa noastra s-a preocupat de perfectionarea metodelor de lucru utilizate
.
Suntem constienti de faptul ca succesul clientilor nostri depinde si de calitatea consilierii oferite de catre noi si acest aspect este detaliul care face diferenta. Compania noastra respecta si fructifica ideile, telurile si asteptarile tuturor clientilor sai, urmarind sa atinga scopul propus, si anume acela de a solutiona favorabil misiunile in care am fost angajati de catre clientii nostri.

CARPAT INSOLV I.P.U.R.L.  are acoperire nationala si sediul central in Cluj-Napoca si secundar in Bucuresti.

Despre noi

Dinamica legislatiei romanesti din ultimul deceniu a impus angajatilor si colaboratorilor nostri o specializare continua precum si calificarea in diverse domenii de activitate conexe insolventei.

Echipa Carpat Insolv reuneste consultanti cu studii de specializare efectuate in universitati de prestigiu si manageri de proiecte cu o vasta experienta in domeniu. Cheia succesului nostru este comunicarea continua intre consultantii nostri si clienti. Astfel, gama de servicii oferite de Carpat Insolv s-a extins mereu in functie de nevoile si dorintele clientilor.

Contactează-ne!

Bucureşti+40 314 378 418
Cluj-Napoca+40 364 117 186
Deva+40 354 409 545
Timişoara+40 256 431 431

Un concept Good Afternoon
scroll to top