Misiunea Tudor&AsociatiiScopul nostru este sa oferim clientilor nostri solutii de tip win-win, care sa fie in conformitate cu nevoile si asteptarile lor, solutii care sa garanteze succesul. Pentru realizarea acestui tel suntem intr-o continua cautare de noi moduri de a oferi rezultatele dorite, atat pentru clienti cat si pentru companie, lucru dovedit de cresterea constanta si considerabila a numarului clientilor.

Concentrandu-ne asupra cerintelor clientilor nostri suntem intr-o permanenta legatura cu acestia, subliniind astfel nivelul ridicat de comunicare necesar pentru reprezentarea scopului cu maxima eficienta.

CARPAT INSOLV respecta cu strictete secretul profesional, ca premisa fundamentala a eticii. Relatia pe care o avem cu clientii nostrii este guvernata de principiul confidentialitatii, apreciat ca fiind o dovada a moralitatii cu privire la informatiile care decurg din legatura profesionala.

Despre noi

Dinamica legislatiei romanesti din ultimul deceniu a impus angajatilor si colaboratorilor nostri o specializare continua precum si calificarea in diverse domenii de activitate conexe insolventei.

Echipa Carpat Insolv reuneste consultanti cu studii de specializare efectuate in universitati de prestigiu si manageri de proiecte cu o vasta experienta in domeniu. Cheia succesului nostru este comunicarea continua intre consultantii nostri si clienti. Astfel, gama de servicii oferite de Carpat Insolv s-a extins mereu in functie de nevoile si dorintele clientilor.

Contactează-ne!

Bucureşti+40 314 378 418
Cluj-Napoca+40 364 117 186
Deva+40 354 409 545
Timişoara+40 256 431 431

Un concept Good Afternoon
scroll to top