Consultanta in domeniul insolventei

Consultanta insolventa

Carpat Insolv reprezinta unul din cei mai importanti practicieni in insolventa din Romania, cu o experienta de 14 ani in domeniu, iar prin intermediul specialistilor si colaboratorilor sai a reusit sa realizeze la un nivel superior scopul procedurii insolventei.

mai multe informatii

Reorganizare judiciara

Reorganizare judiciara

Debitorul care se confrunta cu dificultati economice majore in realizarea activitatii sale poate apela la procedura reorganizarii judiciare ca sansa optima de redresare a afacerii sale. Finalitatea acestei proceduri este reintegrarea viabila a societatii debitoare in circuitul economic.

mai multe informatii

Lichidare voluntara

Lichidare voluntara

Procedura de dizolvare / lichidare voluntara a unei firme, potrivit noilor modificari ce au intrat in vigoare la sfarsitul lunii iunie 2008, presupune depunerea la Registrul Comertului a doua dosare corespunzatoare celor doua etape ce trebuie parcurse: cea de dizolvare – lichidare si apoi cea de radiere si o scurtare apreciabila a timpului necesar desfiintarii firmei.

mai multe informatii

Lichidare judiciara

Lichidare judiciara

Lichidarea judiciara este o procedura aplicabila in situatia in care o societate comerciala nu mai are capacitatea de a face plati catre creditori. Singura motivatie pentru continuarea activitatii sub conducerea unui administrator judiciar este incetarea controlata a activitatii societatii in debit. Incetare a activitatii conduce la reducerea pierderilor si conservarea eventualelor active.

mai multe informatii

Alte servicii

Alte servicii

Orice alte servicii legate direct sau indirect de procedura insolvenţei

    • Recuperari creante
    • Restructurare si redresare
    • Negociere

Despre noi

Dinamica legislatiei romanesti din ultimul deceniu a impus angajatilor si colaboratorilor nostri o specializare continua precum si calificarea in diverse domenii de activitate conexe insolventei.

Echipa Carpat Insolv reuneste consultanti cu studii de specializare efectuate in universitati de prestigiu si manageri de proiecte cu o vasta experienta in domeniu. Cheia succesului nostru este comunicarea continua intre consultantii nostri si clienti. Astfel, gama de servicii oferite de Carpat Insolv s-a extins mereu in functie de nevoile si dorintele clientilor.

Contactează-ne!

Bucureşti+40 314 378 418
Cluj-Napoca+40 364 117 186
Deva+40 354 409 545
Timişoara+40 256 431 431

Un concept Good Afternoon
scroll to top