Lichidarea judiciara este o procedura aplicabila in situatia in care o societate comerciala nu mai are capacitatea de a face plati catre creditori. Singura motivatie pentru continuarea activitatii sub conducerea unui administrator judiciar este incetarea controlata a activitatii societatii in debit. Incetare a activitatii conduce la reducerea pierderilor si conservarea eventualelor active.

Printr-o abordare flexibilă şi competentă echipa noastră urmăreşte maximizarea valorii recuperate din vânzarea bunurilor societăţii aflate în lichidare şi din recuperarea creanţelor acesteia.

Despre noi

Dinamica legislatiei romanesti din ultimul deceniu a impus angajatilor si colaboratorilor nostri o specializare continua precum si calificarea in diverse domenii de activitate conexe insolventei.

Echipa Carpat Insolv reuneste consultanti cu studii de specializare efectuate in universitati de prestigiu si manageri de proiecte cu o vasta experienta in domeniu. Cheia succesului nostru este comunicarea continua intre consultantii nostri si clienti. Astfel, gama de servicii oferite de Carpat Insolv s-a extins mereu in functie de nevoile si dorintele clientilor.

Contactează-ne!

Bucureşti+40 314 378 418
Cluj-Napoca+40 364 117 186
Deva+40 354 409 545
Timişoara+40 256 431 431

Un concept Good Afternoon
scroll to top