Procedura de dizolvare / lichidare voluntara a unei firme, potrivit noilor modificari ce au intrat in vigoare la sfarsitul lunii iunie 2008, presupune depunerea la Registrul Comertului a doua dosare corespunzatoare celor doua etape ce trebuie parcurse: cea de dizolvare – lichidare si apoi cea de radiere si o scurtare apreciabila a timpului necesar desfiintarii firmei.

Echipa Carpat Insolv este compusa din specialisti cu experienta in materia lichidărilor, din Timişoara, Reşiţa, Arad, Cluj, Hunedoara şi Bucureşti, din toate domeniile ce concură la realizarea cu succes a lichidării (ingineri, economisti, juristi, avocati, etc.). Echipa noastră are capacitatea analizării societăţii aflate în lichidare şi a activelor din patrimoniu în scopul adoptării celei mai bune metode de valorificare a bunurilor acesteia.

Printr-o abordare flexibilă şi competentă echipa noastră urmăreşte maximizarea valorii recuperate din vânzarea bunurilor societăţii aflate în lichidare şi din recuperarea creanţelor acesteia.

You need to drag a widget into your footer in the WordPress Admin

Un concept Good Afternoon
scroll to top