Procedura de dizolvare / lichidare voluntara a unei firme, potrivit noilor modificari ce au intrat in vigoare la sfarsitul lunii iunie 2008, presupune depunerea la Registrul Comertului a doua dosare corespunzatoare celor doua etape ce trebuie parcurse: cea de dizolvare – lichidare si apoi cea de radiere si o scurtare apreciabila a timpului necesar desfiintarii firmei.

Echipa Carpat Insolv este compusa din specialisti cu experienta in materia lichidărilor, din Timişoara, Reşiţa, Arad, Cluj, Hunedoara şi Bucureşti, din toate domeniile ce concură la realizarea cu succes a lichidării (ingineri, economisti, juristi, avocati, etc.). Echipa noastră are capacitatea analizării societăţii aflate în lichidare şi a activelor din patrimoniu în scopul adoptării celei mai bune metode de valorificare a bunurilor acesteia.

Printr-o abordare flexibilă şi competentă echipa noastră urmăreşte maximizarea valorii recuperate din vânzarea bunurilor societăţii aflate în lichidare şi din recuperarea creanţelor acesteia.

Despre noi

Dinamica legislatiei romanesti din ultimul deceniu a impus angajatilor si colaboratorilor nostri o specializare continua precum si calificarea in diverse domenii de activitate conexe insolventei.

Echipa Carpat Insolv reuneste consultanti cu studii de specializare efectuate in universitati de prestigiu si manageri de proiecte cu o vasta experienta in domeniu. Cheia succesului nostru este comunicarea continua intre consultantii nostri si clienti. Astfel, gama de servicii oferite de Carpat Insolv s-a extins mereu in functie de nevoile si dorintele clientilor.

Contactează-ne!

Bucureşti+40 314 378 418
Cluj-Napoca+40 364 117 186
Deva+40 354 409 545
Timişoara+40 256 431 431

Un concept Good Afternoon
scroll to top