Debitorul care se confrunta cu dificultati economice majore in realizarea activitatii sale poate apela la procedura reorganizarii judiciare ca sansa optima de redresare a afacerii sale. Finalitatea acestei proceduri este reintegrarea viabila a societatii debitoare in circuitul economic.

Oferim consultanta de specialitate în elaborarea planului de reorganizare judiciară, vă asistam în cadrul negocierilor privind angajamentele şi aranjamentele de plată, precum si in cadrul negocierilor privind esalonarea datoriilor catre creditori,  pentru a vă ajuta să depăşiţi cât mai lin această situaţie.

Procedura de reorganizare presupune intocmirea, aprobarea de catre adunarea creditorilor, implementarea si respectarea unui plan, numit plan de reorganizare, care poate sa prevada:

    •  restructurarea operationala si/sau financiara a debitorului;
    •  restructurarea corporativa prin modificarea structurii de capital social;
    •  restrângerea activitatii prin lichidarea unor bunuri din averea debitorului.

Despre noi

Dinamica legislatiei romanesti din ultimul deceniu a impus angajatilor si colaboratorilor nostri o specializare continua precum si calificarea in diverse domenii de activitate conexe insolventei.

Echipa Carpat Insolv reuneste consultanti cu studii de specializare efectuate in universitati de prestigiu si manageri de proiecte cu o vasta experienta in domeniu. Cheia succesului nostru este comunicarea continua intre consultantii nostri si clienti. Astfel, gama de servicii oferite de Carpat Insolv s-a extins mereu in functie de nevoile si dorintele clientilor.

Contactează-ne!

Bucureşti+40 314 378 418
Cluj-Napoca+40 364 117 186
Deva+40 354 409 545
Timişoara+40 256 431 431

Un concept Good Afternoon
scroll to top